Logo Soof in Valencia wit

Bicicleta

Ervaar de beste
Fietstour van Valencia

Met een persoonlijke touch & ontzettend veel liefde en enthousiasme voor deze prachtige stad. 

Krijg je een glimlach op je gezicht van gezellige vibes?

Vind jij boeiende verhalen interessanter dan namen van koningen en jaartallen uit de geschiedenis? Komt er een lach op je gezicht wanneer je persoonlijke aandacht ervaart en jouw wensen worden vervult? En vind jij het leuk om volledig op te gaan in de cultuur van Valencia? Dan zijn de fietstours van Soof in Valencia precies wat je nodig hebt!

De tours

Ontdek de beste fietstour in Valencia met Soof: persoonlijk, gezellig en vol met boeiende verhalen die je volledig onderdompelen in de Valenciaanse cultuur. Onze tours stralen liefde, passie en enthousiasme uit en we zullen jou ‘ons thuis’ laten zien . Ervaar de stad, waar we ons gelukkig voelen en door het leven gaan als echte Valencianen.
Fietstour met eigen gids

“VOEL DE VALENCIA VIBE”

Het team

SOOF IN VALENCIA

Een aantal jaren geleden begon ik in mijn eentje. Nu kan ik met trots zeggen dat ik niet meer alleen ben, het team van Soof in Valencia bestaat uit Belgische en Nederlandse locals. Zo heb je een Merel in Valencia, Anna in Valencia, Peggy en Christophe. Hoewel we allemaal om verschillende redenen naar Valencia zijn gekomen, delen we een grote liefde voor deze sinaasappelstad. Het draait niet alleen om de beste fietstour in Valencia; het is eerder een onvergetelijke ervaring die we graag met jou willen delen!

De beste fietstour van valencia

De fietstour van Soof in Valencia duurt 3 uurtjes. Elke gids geeft een eigen draai aan de tour, wat de fietstour uniek maakt. Er zijn enkele hoogtepunten die in elke fietstour worden meegenomen:
Fietsen Stad van de Kunst en Wetenschap Valencia

Het turia park

Het oude centrum

Van 1 tot 3 personen:
Vanaf 4 personen:
Kinderzitje:
Met elektrische fiets: 

€35
€30
€7
€45

Bij de prijs inbegrepen: Nederlandse gids, flesje water, lokaal proeverijtje en natuurlijk de stalen ros.
Duur fietstour: +/- 3 uur
Starttijd: 10:00 uur of 16:00 uur (middag tour niet mogelijk in de zomer maanden)
Startlocatie: Hartje centrum – Calle Baìlìa, Plaça de la Verge, 2
Taal: Nederlands
Fiets langer huren: voor 7 euro extra kun je de fiets de rest van de dag huren (20:00u inleveren)
Elektrische fiets langer huren: voor 15 euro extra (tot 20:00 uur)
Extra info: je reserveert nu, maar betaald pas op locatie. Wijzigen of annuleren van de fietstocht is gratis. Kinderen tot en met 16 jaar zijn in de stad Valencia verplicht om een helm te dragen. Deze krijgen jullie van ons bij de fietsverhuur.

Lijkt het jou leuk om mee te gaan?

Boek hier de beste fietstour valencia

Veelgestelde vragen

Wat gaan we niet zien tijdens de fietstocht?
Het is handig om te weten dat we in 3 uur veel van Valencia kunnen laten zien, maar natuurlijk niet alles. Onze gidsen hebben elk hun eigen route, wat de fietstour uniek maakt. Er zijn echter enkele plaatsen die moeilijk bereikbaar zijn op de fiets of te ver van de route liggen en daarom niet worden bezocht tijdens de standaard fietstocht: – Torres de Quart – Het strand en de haven van Valencia – Het voetbalstadion – De wijken Ruzafa en Cabanyal Als je interesse hebt in één van deze plekken, ga dan mee met onze privétour. Deze kan volledig op maat worden gemaakt naar jouw wensen. Neem contact met ons op via info@soofinvalencia.com.
Waar start de fietstour?

Wij vinden het belangrijk om kleine en locale bedrijven te supporten. Vandaar dat we samenwerken met een kleine en locale fietsverhuur.
Dit bedrijfje zit midden in het centrum gevestigd en ze beschikken over goede kwaliteit fietsen.

Het startadres van de beste fietstour in valencia is: Calle Baìlìa, Plaça de la Verge, 2 :).

Waar kan ik parkeren in de buurt van de startlocatie?

– Parking Avenida del Oeste – Avinguda de l’Oest, 34, 46001 València
– Aparcament Centre Historic Mercat Central – Plaça de la Ciutat de Bruges, s/n, 46001 València, Valencia

Hoe betaal ik?

Bij aanvang ontvangen wij graag de betaling contant.

Wat als het regent?

Mocht het regenen dan kan de fietstour kosteloos verplaatst of geannuleerd worden.

Ik heb al een fiets, wat te doen?

Beschik je al over een eigen fiets? Dan kun je gewoon deelnemen aan onze fietstour in Valencia.

De prijs van de tour wordt dan verlaagd naar 25 euro. Geef dit van te voren aan ons door, dan houden wij daar rekening mee.

Ik wil graag later starten, kan dat?

Als je liever wat later wilt beginnen met de fietstour Valencia, laat het ons dan even weten, dan gaan we kijken of het lukt! 

In de zomer is het fijn om zo vroeg mogelijk te starten, vanwege de hoge temperaturen in de middag.

Hoeveel kilometer is de fietstour?

Tijdens de fietstour leggen we ongeveer 12 kilometer af.

Is het mogelijk om een privé tour te boeken?

Het is zeker mogelijk om een privétour te boeken. Je kunt deze tour boeken tegen een meerprijs van 100 euro. Voorbeeld: ben je met 5 personen betaal je 100 euro plus 5 x 30 euro = 250 euro.

Ik ben minder mobiel, kan ik mee?

Ben je minder mobiel, maar wil je wel graag mee met onze fietstour, neem dan even contact met ons op. We passen graag de tour aan om het voor iedereen comfortabel te maken. Gelukkig is de route die we volgen zeer toegankelijk, omdat Valencia niet heuvelachtig is. Bovendien maken we regelmatig stops zodat we jullie alles kunnen vertellen over de bezienswaardigheden. Het wordt een geweldige ervaring voor iedereen!

Wat moet ik meenemen?
Het is belangrijk om tijdens onze fietstour zonnebrandcrème, een identiteitskaart en contant geld mee te hebben.

Ervaringen

Lokale fietsgids Valencia

¡Hola! Ik ben Soof

Ik ben grootgebracht in een knus dorpje tussen de Maas en de Waal, maar sinds 2017 noem ik Valencia mijn thuis. In deze stad voel ik me echt op mijn plek! 🙂 De Spaanse levensstijl, het klimaat en het buitenleven hebben mijn hart gestolen. Terugkeren naar Nederland kan ik me dan ook zeker niet voorstellen. Tijdens de fietstours in Valencia deel ik met veel enthousiasme mijn liefde en passie voor deze prachtige stad. Ik geef de fietstours al een tijdje niet meer alleen, maar samen met een geweldig team van Nederlandse en Belgische chicas en chicos die ook hun hart hebben verloren aan deze fantastische plek! 🙂

Ga je mee met onze fietstour?

Ik wil reserveren!

privacy Als je mijn e-book download ga je ook akkoord met het verwerken van jouw gegevens volgens mijn privacyverklaring.