Logo Soof in Valencia wit

Groepsreis
valencia

Een groepsreis Valencia, klinkt dat niet heerlijk? Een Agua de Valencia in de zon, voetjes in het zand en leuke groepsactiviteiten. Een fietstour door de bruisende straten van de stad, tapas eten in authentieke Spaans barren, maar ook eventuele teambuilding activiteiten.

Alles kan op maat voor jullie geregeld worden. Het programma wordt georganiseerd door ons gezellige, maar bovenal professionele team zodat jullie zonder zorgen kunnen genieten van jullie groepsreis Valencia. ¡Hasta pronto!

Als groep worden jullie blij van het volgende:

Dit alles is mogelijk als je onze hulp inschakelt!

Stel je eens voor; je zit in het heerlijke en zonnige Valencia samen met je groep. Alle activiteiten zijn geregeld en we hebben een leuk op maat gemaakt programma voor jullie.

Zo kunnen jullie kiezen om een middagje te fietsen om al het moois van Valencia te ontdekken, te slenteren over de leukste overdekte markten die Valencia te bieden heeft en af te sluiten met een gezellige Art&Wine workshop.

En wat dachten jullie van een stadiontour bij het Mestalla stadion van Valencia of lekker een uurtje padellen? Houden jullie meer van lekker eten? Ga dan voor een traditionele paella aan het strand. Of gaan jullie liever picknicken in het park? Wij luisteren graag naar jullie wensen en ontzorgen jullie met onze kennis en ervaringen als Valencia experts.

Team Soof in Valencia

¡hola, ik ben soof!

Hola! Ik ben Soof, oprichtster van Soof in Valencia. Sinds 2017 woon ik in deze geweldige sinaasappelstad. Het is de plek waar ik me echt thuis voel en altijd vol zit met positieve energie. Ik vind het geweldig om anderen ‘mijn’ stad de laten beleven. Heel graag laat ik mijn passie en liefde voor Valencia aan jullie zien en maak ik jouw groep blij met een geweldig programma wat helemaal bij jullie past.  ¡Hasta pronto!

Soof in Valencia

Meet part of the team

Eva Caffa - Business Retreat Valencia

Hi Ik ben Eef!

Hola mijn naam is Eva en ik woon sinds 2018 in het bruisende Valencia met mijn grootste liefde: de zon. 😉

Met veel plezier organiseer ik al jaren de leukste reizen en evenementen voor mijn klanten. Dit gaat van een trainingskamp voor amateur sportclubs tot aan een weekend weg voor een vriendengroep en sinds kort zelfs leuke groepsreizen welke ik samen met Soof mag organiseren. Hier haal ik veel energie uit. Dit is absoluut de reden dat ik het organiseren van de verschillende soorten reizen zo ontzettend leuk vindt om te doen!

voorbeeld programma

Dag 1

Ochtend

Jullie trappen de dag af met een fietstour om de stad te leren kennen

Middag

Na de fietstour zetten we jullie af bij het strand om overheerlijke paella te eten met uitzicht op zee

Avond

Vrije invulling

Groepsreis Valencia - Paella eten - Soof in Valencia
Tapastour in Valencia door Soof in Valencia

Dag 2

Ochtend

In de ochtend struinen jullie heerlijk over (een paar van) de mooie overdekte markthallen die Valencia heeft

Middag

In de middag gaan jullie lekker een potje padellen of jullie gaan neerploffen op het terras, op het strand of uitgebreid winkelen

Avond

Tijdens een tapastour genieten jullie van heerlijke Spaanse tapas en drankjes bij authentieke tapasbarretjes

Dag 3

Ochtend

Op jullie laatste ochtend in Valencia hebben wij een gezellig Spaans Spel georganiseerd waarin we jullie Valenciaanse kennis op de proef zullen stellen

Middag

Na het Spaanse spel gaan jullie genieten van een geheel verzorgde picknick in het Turia Park van Valencia

Avond

Goede reis terug naar Nederland!

Groepsreis Valencia - Spaans Spel - Soof in Valencia

Laat ons jouw groepsuitje organiseren, zodat ook jij, als organisator, volop kunt genieten!

Veelgestelde vragen

Is het een vast programma wat ik kan reserveren?

Nee, er is geen vast programma. Wij maken jouw programma op maat kijkend naar jullie specifieke wensen. 

Uit hoe veel personen mag mijn groep bestaan?

Jij kunt zelf de grootte van jullie groep bepalen.

Wat regelen jullie precies?

Wij regelen alle activiteiten die jij met je groep zou willen ondernemen. Denk hierbij aan een fietstour, een tapastour of slenteren over de overdekte markten. Maar ook als jullie zelf ideeën hebben kijken wij wat we voor je kunnen organiseren. 

Wat regelen jullie niet?

In principe regelen wij geen vliegtickets en accommodaties. Mochten jullie hier toch hulp bij nodig hebben, dan kunnen wij altijd kijken naar de mogelijkheden.

Wat zijn de annuleringsvoorwaarden?

De annuleringsvoorwaarden zijn afhankelijk van de gekozen activiteiten. Je ontvangt de annuleringvoorwaarden van jouw gekozen programma bij de boekingsbevestiging.

Kan ik in meerdere termijnen betalen?

Ja, je kan in 2 termijnen betalen.

Ik wil een offerte

privacy Als je mijn e-book download ga je ook akkoord met het verwerken van jouw gegevens volgens mijn privacyverklaring.