Logo Soof in Valencia wit

Bicicleta

De fietstour
met een persoonlijke touch

Fietsen in Valencia met een Nederlandse gids.

Houd jij van een gezellige sfeer?

Luister je liever naar boeiende verhalen dan jaartallen en namen van koningen uit de geschiedenis? Wil je graag persoonlijke aandacht en jouw wensen laten vervullen? En lijkt het jou geweldig om je helemaal onder te dompelen in de cultuur van de Valencia? Dan zijn de Soof in Valencia fietstours echt wat voor jou!

De tours

Onze fietstours zijn persoonlijk, gezellig en vol met leuke verhalen die je onderdompelen in de lokale cultuur. Ervaar een tour waar liefde, enthousiasme en passie er vanaf spat. We kijken ernaar uit om jou ‘ons thuis’ te laten zien, tijdens het fietsen in Valencia met een Nederlandse gids. De stad waar we als echte Valencianen door het leven gaan.
Fietstour met eigen gids

¨FIETSEN IN VALENCIA MET EEN NEDERLANDSE GIDS¨

Het team

Soof in Valencia

Ik ben alleen begonnen, maar kan nu met trots zeggen dat ik een heel team aan Belgische en Nederlandse chicas en chicos heb, die samen team Soof in Valencia vormen. Zo is er een Anna in Valencia, een Christophe in Valencia, een Peggy en een Merel. We zijn allemaal met een andere reden naar Valencia gekomen, maar we hebben onze liefde voor deze sinaasappelstad gemeen.

Soof in Valencia's fietstour

Onze fietstour door Valencia heeft een duur van 3 uur en wordt gegeven door mij of één van mijn collega’s. We fietsen met een Nederlandse gids door het mooie Valencia. Iedere gids geeft een unieke draai aan de tour, maar er zijn enkele onmisbare hoogtepunten die in elke rit zijn opgenomen:

Turia park tour Valencia

Het turia park

Fietsen Stad van de Kunst en Wetenschap Valencia

Het turia park

Ciudad de las artes y ciencias

Het oude centrum

Fietsen El Carmen Valencia

Het oude centrum

Van 1 tot 3 personen:
Vanaf 4 personen:
Kinderzitje:
Met elektrische fiets:

€35
€30
€7
€45

Bij de prijs inbegrepen: Nederlandse gids, flesje water, lokaal proeverijtje en natuurlijk de stalen ros.
Duur fietstour: +/- 3 uur
Starttijd: 10:00 uur of 16:00 uur (middag tour niet mogelijk in de zomer maanden)
Startlocatie: Hartje centrum – Calle Baìlìa, Plaça de la Verge, 2
Taal: Nederlands
Fiets langer huren: voor 7 euro extra kun je de fiets de rest van de dag huren (20:00u inleveren)
Elektrische fiets langer huren: voor 15 euro extra (tot 20:00 uur)
Extra info: je reserveert nu, maar betaald pas op locatie. Wijzigen of annuleren van de fietstocht is gratis. Kinderen tot en met 16 jaar zijn in de stad Valencia verplicht om een helm te dragen. Deze krijgen jullie van ons bij de fietsverhuur.

Ga je met ons mee?

Boek hier de fietstour

Veelgestelde vragen

Wat gaan we niet zien tijdens de fietstocht?
Tijdens de 3 uur durende fietstour kunnen we veel hoogtepunten van Valencia laten zien, maar het is belangrijk om te weten dat er enkele plekken zijn die moeilijk te bereiken zijn per fiets of te ver van onze route af liggen. Deze plekken worden daarom niet bezocht tijdens onze standaard fietstour: -Torres de Quart -Het strand en haven van Valencia -Het voetbalstadium -De wijk Ruzafa -De wijk Cabanyal Wil je graag één van deze plekken verkennen tijdens het fietsen met Nederlandse of Belgische gids? Overweeg dan een privétour, die volledig op maat kan worden gemaakt naar jouw wensen. Voor verdere details kun je een e-mail sturen naar: info@soofinvalencia.com
Waar start de fietstour?
Wij hechten waarden aan het ondersteunen van kleine lokale ondernemingen. Vandaar dat we samenwerken met een kleine fietsverhuur. De locatie van deze fietsverhuur zit midden in het centrum. Daarnaast beschikken ze over goede kwaliteit fietsen. De startlocatie van onze fietstour is: Calle Baìlìa, Plaça de la Verge, 2.
Waar kan ik parkeren in de buurt van de startlocatie?

– Parking Avenida del Oeste – Avinguda de l’Oest, 34, 46001 València
– Aparcament Centre Historic Mercat Central – Plaça de la Ciutat de Bruges, s/n, 46001 València, Valencia

Hoe betaal ik?

Graag contant betalen bij aanvang.

Wat als het regent?

Het komt niet vaak voor, maar het regent hier ook weleens. Onze fietstour kan als het regent kosteloos geannuleerd of verplaatst worden.

Ik heb al een fiets, wat te doen?

Ook als je een eigen fiets hebt, kun je gewoon mee doen met de fietstour. De prijs wordt dan verlaagd naar 25 euro. Zou je ons hier vooraf van op de hoogte willen stellen? Dan kunnen we daar rekening mee houden.

Ik wil graag later starten, kan dat?
Als je graag de fietstour later zou willen laten starten, laat het ons dan weten. We zullen kijken wat mogelijk is. Houd er rekening mee dat dit afhankelijk is van de beschikbaarheid van de gids. Let wel op: in de zomer stijgen de tempraturen, waardoor het het prettigst is om zo vroeg mogelijk te beginnen.
Hoeveel kilometer is de fietstour?

Je fietst ongeveer 12 kilometer tijdens onze fietstour. 

Is het mogelijk om een privé tour te boeken?

Het is mogelijk om een privétour bij ons te boeken tegen een meerprijs van 100 euro. Voorbeeld: ben je met 2 personen betaal je 100 euro plus 2 x 30 euro = 160 euro. 

Ik ben minder mobiel, kan ik mee?
Ben je minder mobiel? Laat het ons dan weten. Gelukkig is de fietsroute die we volgen zeer toegankelijk, aangezien Valencia niet heuvelachtig is. Uiteraard maken we regelmatig stops om interessante informatie/weetjes te delen over de bezienswaardigheden. Je zult er zeker van genieten!
Wat moet ik meenemen?

Tijdens het fietsen in Valencia met Nederlandse gids, is het handig om de volgende items mee te nemen: zonnebrandcrème, een ID kaart en contant geld.

Ervaringen

Lokale fietsgids Valencia

¡Hola! Ik ben Soof

In een klein dorpje tussen de Maas en de Waal groeide ik op, maar sinds 2017 noem ik Valencia mijn thuis. Deze sinaasappelstad heeft mijn hart gestolen. Ik hou enorm van de Spaanse levensstijl, de stralende zon, de lange dagen en het buitenleven. Ik ben dan ook zeker niet meer van plan om terug naar Nederland te gaan! Ik haal energie uit het delen van mijn passie en liefde voor Valencia tijdens mijn fietstours. Ik heb een geweldig team om me heen, die ook hun hart hebben verloren aan deze Spaanse stad! 🙂

Ga je mee met de fietstour?

Ik wil reserveren!

privacy Als je mijn e-book download ga je ook akkoord met het verwerken van jouw gegevens volgens mijn privacyverklaring.