Logo Soof in Valencia wit

tapas tour

Ontdek de heerlijke smaken van de Valenciaanse keuken tijdens onze tapas tour! Ga mee op culinair avontuur vol heerlijke hapjes, verrukkelijke drankjes en authentieke sfeer van deze prachtige sinaasappelstad. We nemen jou mee naar de beste tapas restaurants die Valencia te bieden heeft.

GA JE MEE OP TAPAS TOUR?

Maak kennis met de Valenciaanse keuken

Geniet van de smaakvolle jamón ibérico en de verrukkelijke patatas bravas, vergezeld met een verfrissende sangria of een heerlijk glas lokale wijn. Onder mijn leiding of die van een andere Nederlandstalige gids, zullen jullie niet alleen culinair verwend worden, maar ook ondergedompeld worden in de cultuur van Valencia.

must-do ervaring

Of je nu een fijnproever bent, een avontuurlijke reiziger of gewoon een liefhebber van lekker eten, onze tapas tour is een absolute must-do ervaring in Valencia. Ga mee en geniet van de levendige tapascultuur en laat je betoveren door de Valenciaanse keuken.
Kan Agua de Valencia tijdens tapastour Valencia
Mosselen eten tijdens tapastour in Valencia

tapas, tapas, tapas

Verken met ons leuke tapasbars in het historische centrum van Valencia. De barretjes liggen verspreid, waardoor je de mogelijkheid hebt om veel van het historische centrum te bewonderen. Op elke locatie zullen we genieten van authentieke Spaanse en Valenciaanse tapas, vergezeld door een glas Agua de Valencia, een heerlijke cocktail, en andere smaakvolle drankjes. Onze tapas tour in Valencia belooft een onvergetelijke ervaring te worden, waarbij je de rijke culinaire tradities van Spanje en Valencia kunt proeven. Bereid je voor op een gezellige en culinaire avond. ¡Que aproveche!

Praktisch

Soof - eigenaresse van Soof in Valencia op het terras

Hola ik ben Soof

Sinds 2017 mag ik Valencia mijn thuis noemen, en met trots kan ik zeggen dat deze stad mijn tweede thuis is geworden. Vanaf het allereerste moment dat ik hier aankwam, raakte ik betoverd door de warmte van de Spaanse cultuur, het bruisende Spaanse leven en natuurlijk de onweerstaanbare Spaanse keuken. Valencia staat bekend als de geboorteplaats van de paella, maar ook de tapas spelen een onmisbare rol in het culinaire leven hier. Ik hou enorm van verschillende kleine gerechtjes die je kunt ontdekken, variërend van pittige patatas bravas tot sappige olijven en romige gazpacho. En wanneer dit alles vergezeld gaat van een goed glas lokale wijn, dan ben ik helemaal in mijn element.

Ga mee met onze gezellige tapast tour om de heerlijke smaken en culinaire tradities van Spanje te ontdekken. ¡Hasta pronto!

"In Spanje is elke maaltijd een viering van smaken en gezelschap."

Ga je mee op culinair avontuur?

Boek hier de tapas tour

Veelgestelde vragen

Uit hoe veel personen bestaat de groep?
De groep waar je de tapas tour Valencia mee gaat beleven bestaat uit minimaal 6 personen en maximaal 14 personen.
We zijn maar met 2 personen, kunnen we ons dan wel aanmelden?
Dit kan zeker! Vaak kun je aansluiten bij de rest van de groep.
Hoe betaal ik?
Graag contant ter plaatse aan de gids betalen.
Ik wil graag eerder of later starten, kan dat?
Je kunt alleen van de starttijd afwijken bij een privétour. Dit moet natuurlijk wel mogelijk zijn bij de restaurants, maar hier gaan we in iedergeval ons best voor doen!
Is het mogelijk om een privé tapas tour te boeken?
Dat is zeker mogelijk! Als je graag een privé tapas tour wil boeken, kan je een mailtje sturen naar: info@soofinvalencia.com en dan maak ik een mooie offerte voor jullie.
Kan er rekening gehouden worden met dieetwensen?
Natuurlijk! In het reserveringsformulier kun je onderaan deze pagina aangeven wat je dieetwensen zijn.

Ik wil reserveren!

Bij het maken van je reservering, is het belangrijk om te weten dat de tapas tour enkel van woensdag- tot zaterdagavond plaatsvindt. Als je de voorkeur geeft aan een andere avond, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

privacy Als je mijn e-book download ga je ook akkoord met het verwerken van jouw gegevens volgens mijn privacyverklaring.