Logo Soof in Valencia wit

Yoga&
Brunch
picknick

Heb jij zin in een heerlijke zen activiteit tijdens je citytrip Valencia? Ga dan mee op yoga & brunch picknick in het Turia Park. Je start je ochtend met een relaxed yoga lesje van yoga lerares Veerle. Na de yoga zal er een geweldige mooie boho picknick voor jullie klaarstaan. Klinkt dat niet ontzettend goed? Heb je zin om mee te gaan?

GA JE MEE OP YOGA&PICKNICK?

Een heerlijke zen activiteit

Hoe leuk is dat! Ik werk samen met lokale ondernemers die staan te popelen om jullie een geweldige activiteit te bieden. Scrol verder en kijk wat voor tofs er allemaal is! Hoe leuk is dat! Ik werk samen met lokale ondernemers die staan te popelen om jullie een geweldige activiteit te bieden. Scrol verder en kijk wat voor tofs er allemaal is!

Yoga les van Veerle

Om dit te bereiken heb ik een geweldig boost programma voor jullie in elkaar gezet. Daarvoor ben ik op zoek gegaan naar fijne samenwerkingen. Ik ben zo blij deze inspirerende mensen te hebben ontmoet en zo tot een geweldig programma voor jullie te zijn gekomen! Allemaal hebben we iets gemeen en dat is dat we een betekenisvol leven willen leiden en dus betekenisvol werk willen doen. Wij willen namelijk allemaal iets voor een ander kunnen betekenen. Onder andere voor jou!
YOGA & BRUNCH ACTIVITEITEN VALENCIA
Picknick in Turia Park

PICKNICK BOHO

Om dit te bereiken heb ik een geweldig boost programma voor jullie in elkaar gezet. Daarvoor ben ik op zoek gegaan naar fijne samenwerkingen. Ik ben zo blij deze inspirerende mensen te hebben ontmoet en zo tot een geweldig programma voor jullie te zijn gekomen! Allemaal hebben we iets gemeen en dat is dat we een betekenisvol leven willen leiden en dus betekenisvol werk willen doen. Wij willen namelijk allemaal iets voor een ander kunnen betekenen. Onder andere voor jou! Met deze inspirerende Nederlanders woonachtig in Valencia werk ik samen: yogalerares Veerle van Werde, breath coach Monique van der Eng en Marco en Franc die een eigen retreat centrum runnen.

PRAKTISCHE INFO

Soof’s Citytrip Retreat is een meerdaagse retreat van 4 nachten, startend op woensdag avond en eindigend op zondag middag. Dit wordt georganiseerd voor een klein groepje van maximaal 6 personen. De eerste dagen draaien vooral om het onderdompelen in de Valenciaanse cultuur en de stad leren kennen. Jullie slapen de eerste twee nachten in een luxe hotel op slechts 10 minuten loopafstand van de hippe wijk Ruzafa. Je deelt de kamer en badkamer met 1 andere deelnemer, maar slaapt wel lekker in een eigen bed (eenpersoons). Voor de donderdag heb ik de hele dag fietsen voor jullie gereserveerd waar je overal mee naartoe kunt. We eindigen de Citytrip Retreat in rust, midden in de natuur in een mooie accommodatie met prachtig uitzicht op de zee, de stad Valencia en Calpe. Ook hier deel je met 1 iemand je kamer en badkamer. Ook hier slaap je weer in een eigen eenpersoonsbed.
Soof in Valencia - Meet me

Hoi ik ben soof

Dat je de warmte, gastvrijheid en positieve energie van deze plek in elk sprietje van je lichaam gaat voelen. Want dat is voor mij persoonlijk de kracht van deze stad. Daarbij ga je ontspannen, tot jezelf komen, nieuwe inzichten krijgen, maar ook de stad ontdekken en onderdompelen in de Valenciaanse cultuur.

Om dit te bereiken heb ik een geweldig boost programma voor jullie in elkaar gezet. Daarvoor ben ik op zoek gegaan naar fijne samenwerkingen. Ik ben zo blij deze inspirerende mensen te hebben ontmoet en zo tot een geweldig programma voor jullie te zijn gekomen! Allemaal hebben we iets gemeen en dat is dat we een betekenisvol leven willen leiden en dus betekenisvol werk willen doen. Wij willen namelijk allemaal iets voor een ander kunnen betekenen. Onder andere voor jou!

Met deze inspirerende Nederlanders woonachtig in Valencia werk ik samen: yogalerares Veerle van Werde, breath coach Monique van der Eng en Marco en Franc die een eigen retreat centrum runnen.

"Een all inclusive experience, je hoeft alleen nog maar je ticket te boeken"

Heb je zin om mee te gaan?

Boek hier je fietstour

Veelgestelde vragen

Is dit ook iets voor mij als ik al eens in Valencia ben geweest?

Ja zeker! Allereerst vind ik persoonlijk dat Valencia echt een stad is waar je meerdere keren heen kunt gaan. Hier raak je maar niet uit ontdekt! Maar naast het ontdekken van nieuwe plekjes is het toch ook heerlijk om die fijne Valencia vibe weer te voelen, te genieten van het zon en het Spaanse leven? En stel je hoeft niet meer perse alle highlights opnieuw te zien, dan kun je of lekker je eigen ding gaan doen als wij gaan fietsen of pas ik de fietstour hier bijvoorbeeld geheel op aan, zodat we juist de verborgen plekjes gaan zien. Verder zal het stukje ‘retreat’ natuurlijk helemaal nieuw voor je zijn! Dus het is én genieten van Valencia, maar ook nieuwe inzichten krijgen en even helemaal tot jezelf komen.

Uit hoe veel personen bestaat de groep?

De groep bestaat uit maximaal 6 personen.

Kan ik me samen met een vriendin aanmelden?

Ja zeker. Dan kunnen jullie ook (als er nog plek is) samen op een kamer.

Kan ik gelijk mijn ticket boeken na aanmelding?

Yes, je kunt gelijk je ticket boeken. De retreat gaat altijd door.

Moet ik aan alle activieiten meedoen?

Nee hoor. Als jij behoefte hebt aan meer vrije tijd, dan is dat geen probleem. Tune in bij jezelf en doe wat goed voelt. Let wel dat alle activiteiten bij de prijs inbegrepen zitten.

Slaap ik alleen op een kamer?

Nee, je deelt je slaapkamer en badkamer met 1 andere deelnemer. Wel slaap je in een eenpersoonsbed en hoef je dus niet het bed te delen. Wil je liever alleen op een kamer liggen? Dat kan! Je betaalt dan het verschil in prijs.

Is de yoga les voor alle niveaus?

Yes! Iedereen kan deze les volgen, ook als je pas net bent begonnen
of nog nooit een yoga les hebt gevolgd.

Kan er rekening gehouden worden met dieetwensen?

Bij het ontbijt krijg je een heel buffet met opties voor iedereen. Of je nu vegan of vegetarisch bent, een gluten- of lactose allergie hebt, voor ieder is er wat wils.

Wat zijn de annuleringsvoorwaarden?

Je kunt tot 1 maand vóór de startdatum gratis annuleren. Bij annulering tussen 1 maand en 2 weken voor de startdatum zal 50% in rekening worden gebracht. Bij annulering na dit laatstgenoemde moment zal 75% van de reserveringssom in rekening worden gebracht.

Kan ik in meerdere termijnen betalen?

Ja je kan in 2 termijnen betalen.

Ik wil reserveren!

Je betaalt nog niet direct, zodra je de reservering hebt gemaakt neem ik contact met je op over de betaling.

privacy Als je mijn e-book download ga je ook akkoord met het verwerken van jouw gegevens volgens mijn privacyverklaring.