Logo Soof in Valencia wit

Bicicleta

Ga mee met onze fietstour
met enorm veel passie voor
de prachtige stad Valencia

Ontdek de prachtige sinaasappelstad tijdens onze fietstour Valencia in het Nederlands.

Houd jij ook altijd van gezelligheid?

Hou jij meer van verhalen dan jaartallen en namen van koningen uit de geschiedenis? Word je blij van persoonlijke aandacht en het vervullen van jouw wensen? En hou jij ervan om je helemaal onder te dompelen in de cultuur van de stad waar je je bevindt? Dan zijn onze fietstours echt wat voor jou!

De tours

Soof in Valencia’s fietstours zitten vol met leuke verhalen waardoor je je onderdompelt in de Valenciaanse cultuur. Daarnaast zijn ze ook nog eens persoonlijk en super gezellig. Het is een tour waar de passie en liefde voor deze Spaanse stad er vanaf spat. In Valencia voelen wij ons ontzettend happy en gaan we als echte Valencianen door het leven. Wij kijken er naar uit om jou ‘ons thuis’ te laten zien!
Fietstour met eigen gids

“ontdek de sinaasappelstad”

Het team

Soof in Valencia

Ik ben begonnen in mijn eentje, maar inmiddels kan ik met trots zeggen dat ik een heel team aan Nederlands en Belgisch sprekende gidsen heb. Zo is er een Anna in Valencia, een Merel in Valencia, een Christophe en een Peggy. Hoewel we allemaal met een andere reden naar deze prachtige stad zijn toe gekomen, hebben we de liefde voor Valencia gemeen. Ga mee op fietstour, het is een ervaring om niet te vergeten!

De fietstour van soof in valencia

De fietstour in Valencia met Nederlands sprekende gids duurt ongeveer 3 uurtjes. Je gaat met mij of één van de anderen leuke collega’s op pad. Iedere gids fietst een andere route, maar er zijn enkele hoogtepunten die in elke fietstour meegenomen worden:
Turia park tour Valencia

Het turia park

Fietsen Stad van de Kunst en Wetenschap Valencia

Het turia park

Ciudad de las artes y ciencias

Het oude centrum

Fietsen El Carmen Valencia

Het oude centrum

Van 1 tot 3 personen:
Vanaf 4 personen:
Kinderzitje:
Met elektrische fiets:

€35
€30
€7
€45

Bij de prijs inbegrepen: Nederlandse gids, flesje water, lokaal proeverijtje en natuurlijk de stalen ros.
Duur fietstour: +/- 3 uur
Starttijd: 10:00 uur of 16:00 uur (middag tour niet mogelijk in de zomer maanden)
Startlocatie: Hartje centrum – Calle Baìlìa, Plaça de la Verge, 2
Taal: Nederlands
Fiets langer huren: voor 7 euro extra kun je de fiets de rest van de dag huren (20:00u inleveren)
Elektrische fiets langer huren: voor 15 euro extra (tot 20:00 uur)
Extra info: je reserveert nu, maar betaald pas op locatie. Wijzigen of annuleren van de fietstocht is gratis. Kinderen tot en met 16 jaar zijn in de stad Valencia verplicht om een helm te dragen. Deze krijgen jullie van ons bij de fietsverhuur.

Kijk je ernaar uit om Valencia te ontdekken?

Boek hier je fietstour

Veelgestelde vragen

Wat gaan we niet zien tijdens de fietstocht?
Er zijn ook plekjes die we niet zullen bezoeken tijdens onze tour. Hieronder staan deze plekken weergegeven, zodat je je andere dagen in Valencia vast in kunt plannen. De tour duurt 3 uur en in die tijd kunnen we veel van de stad zien, maar natuurlijk niet alles. Er zijn een aantal plekjes die lastig op de fiets te bereiken zijn of te ver van de route af liggen. De plekken die je sowieso niet gaat bezoeken tijdens de fietstour zijn: -Torres de Quart -Het strand en haven van Valencia -Het voetbalstadium -De wijk Ruzafa -De wijk Cabanyal Wil je toch graag deze plekken bezoeken in Valencia tijdens een fietstour met een Nederlands sprekende gids? Boek dan Soof in Valencia’s privétour. Deze tour kan volledig naar wens ingevuld worden. Mail hiervoor naar: info@soofinvalencia.com.
Waar start de fietstour?

Soof in Valencia werkt samen met een kleine locale fietsverhuur. Wij hechten waarde aan het supporten van locale en kleine ondernemingen.

Deze fietsverhuur zit midden in het centrum gevestigd en ze beschikken over goede kwaliteit fietsen.

Het exacte adres is: Calle Baìlìa, Plaça de la Verge, 2.

Waar kan ik parkeren in de buurt van de startlocatie?

– Parking Avenida del Oeste – Avinguda de l’Oest, 34, 46001 València
– Aparcament Centre Historic Mercat Central – Plaça de la Ciutat de Bruges, s/n, 46001 València, Valencia

Hoe betaal ik?

Graag contant betalen bij aanvang.

Wat als het regent?
Onze fietstour kan bij regen kosteloos geannuleerd of verplaatst worden.
Ik heb al een fiets, wat te doen?
Heb je een eigen fiets? Je kunt dan gewoon meedoen met de fietstour Valencia met Nederlands sprekende gids. De prijs wordt dan verlaagd naar 25 euro. Zou je dit wel van te voren aan ons door willen geven? Dan houden we daar rekening mee.
Ik wil graag later starten, kan dat?
Wil je liever wat later starten met de fietstour Valencia met Nederlands sprekende gids? Laat dit ons dan even weten, dan gaan we kijken wat lukt! Dit is afhankelijk van de beschikbaarheid van onze gids. In de zomer is het fijn om zo vroeg mogelijk te starten, hoe later op de dag hoe warmer het wordt.
Hoeveel kilometer is de fietstour?
De afstand van de fietstour is circa 12 kilometer.
Is het mogelijk om een privé tour te boeken?
Uiteraard is het mogelijk om een privétour te boeken. Dit is mogelijk tegen een meerprijs van 100 euro. Voorbeeld: ben je met 6 personen betaal je 100 euro plus 6 x 30 euro = 280 euro.
Ik ben minder mobiel, kan ik mee?
Laat het ons weten, wanneer er iemand mee gaat op fietstour die minder mobiel is. Dan houden we daar rekening mee. Gelukkig is Valencia niet heuvelachtig, waardoor het niet zwaar is om te fietsen. Uiteraard stoppen we vaak om jullie de bezienswaardigheden te laten zien en hier het een en ander over te vertellen. Dat gaat helemaal goed komen dus!
Wat moet ik meenemen?
Het is handig om een ID kaart, zonnebrandcreme en contant geld mee te nemen naar de fietstour Valencia met Nederlands sprekende gids.

Ervaringen

Lokale fietsgids Valencia

¡Hola! Ik ben Soof

Ik ben opgegroeid in een klein dorpje tussen de Maas en de Waal en sinds 2017 wonende in Valencia. Valencia is echt mijn thuis. In deze sinaasappelstad voel ik mij heel gelukkig! 🙂 Ik houd van het typische Spaanse leven, de temperaturen, de lange dagen en het buitenleven. Ik zou daarom echt niet meer weg willen gaan! Het is echt geen optie meer voor mij om terug te verhuizen naar Nederland. Ik kijk er naar uit om tijdens de fietstours mijn liefde en enthousiasme voor het Valenciaanse leven en deze mooie stad te delen. Inmiddels doe ik dit niet meer alleen, maar heb ik een heel fiets-team aan chicas en chicos die ook zoveel passie hebben voor deze geweldige stad! 🙂

Ga je mee op avontuur?

Ik wil reserveren!

privacy Als je mijn e-book download ga je ook akkoord met het verwerken van jouw gegevens volgens mijn privacyverklaring.