Logo Soof in Valencia wit

FIETSTOUR

BEDRIJFSUITJE &

GROEPEN

Kom jij met je bedrijf of met een groep naar Valencia? Gezellig als vriendengroep op citytrip naar deze mooie sinaasappelstad of als bedrijf verbinden met je collega’s onder de Spaanse zon. Een fietstour is dan een hele leuke activiteit om te gaan doen. Op de fiets zie je namelijk een hoop en heb je gelijk een goede indruk van de stad. Stappen jullie met ons op de fiets?
Fietstour in Valencia voor bedrijven en groepen

Ontdek Valencia met je groep

Fietstour

Stel je eens voor; je zit in het heerlijke zonnige Valencia. Met jullie groep zijn jullie heerlijk door de stad aan het touren. Sneakertjes aan, zonnebrilletje op en trappen maar. Van het mooie oude centrum naar de futuristische gebouwen van Santiago Calatrava. Ook de mooie rivierbedding slaan we natuurlijk niet over. Je gaat op pad met Nederlandse chicos en chicas die hun hart hebben verloren in deze mooie stad. Allen zijn zij voor een eigen reden naar Valencia gekomen, maar allemaal hebben we iets gemeen: Valencia is ons thuis geworden. En ons thuis laten we graag aan jullie zien!

De fietstours van soof in valencia zijn:

Helemaal op maat gemaakt

Hebben jullie als groep speciale wensen? Starten jullie bijvoorbeeld liever midden op de dag i.p.v. in de ochtend of middag? Willen jullie liever niet de standaard tour maar net wat anders? Willen jullie graag starten bij jullie hotel en de fietsen daar afgezet krijgen? Vrijwel alles is mogelijk, daarin proberen we altijd heel flexibel te zijn. Neem voor een op maat gemaakte tour contact met me op. Dan babbelen we even over de mogelijkheden

Praktische informatie

-Bedrijfsuitjes en groepstours kunnen we regelen vanaf 4 tot 50+ personen
-De fietstour duurt 3 uur (maar dit kan altijd naar wens gewijzigd worden)
-Er kan op factuur betaald worden of ter plekke op locatie
-De startlocatie is: Calle Baìlìa, Plaça de la Verge, 2
-Taal: Nederlands
-Goede kwaliteit fietsen, elektrische fietsen zijn ook mogelijk
-Prijs 30 euro per persoon tot 12 personen. Voor een groep met meer dan 12 personen is de prijs op aanvraag.

Het team

Waar ik jaren geleden alleen begon met het geven van fietstours, is er nu een heel fiets-team aan chicos & chicas. die jullie heel graag rondleiden door onze mooie stad. Onze Nederlandstalige gidsen wonen al een geruime tijd in Valencia hebben ervaring, spreken de taal, zijn goed geïntegreerd en weten precies waar je moet zijn. Met volle passie zullen ze jullie rondleiden door deze sinaasappelstad. Een gegarandeerd geslaagde activiteit voor jullie groep of bedrijfsuitje!
Fietstour met eigen gids

“VOEL JE THUIS IN VALENCIA”

Heb je zin om mee te gaan?

Boek hier je fietstour

Veelgestelde vragen

Waar start de fietstour?

Wij werken samen met een kleine locale fietsverhuur, want wij vinden het belangrijk om de locals en kleine ondernemingen te supporten!

Het fijne is dat ze midden in het centrum zijn gevestigd en dat ze over goede kwaliteit fietsen beschikken. Het exacte adres is: Calle Baìlìa, Plaça de la Verge, 2.

Waar kan ik parkeren in de buurt van de startlocatie?

– Parking Avenida del Oeste – Avinguda de l’Oest, 34, 46001 València
– Aparcament Centre Historic Mercat Central – Plaça de la Ciutat de Bruges, s/n, 46001 València, Valencia

Hoe betalen we?

Er kan op factuur betaald worden of contant op locatie.

Wat als het regent?

Bij regen kan de fietstour kosteloos geannuleerd of verplaatst worden.

We willen graag later starten, kan dat?

Yes, als groep kun je in principe je eigen tijd kiezen. Als jullie de gewenste tijd aan ons doorgeven gaan wij gelijk op zoek naar beschikbare gidsen.

Kunnen de fietsen ergens afgezet worden?

Dat kan! Neem contact met me op voor meer informatie.

We hebben al fietsen, wat te doen?

Als je al over een eigen fiets beschikt, kun je gewoon meedoen met de Fietstocht Valencia. De prijs wordt dan verlaagd naar 25 euro. Zou je dit wel van te voren aan ons door willen geven? Dan kunnen we daar rekening mee houden.

Ervaringen

¡Hola! Ik ben Soof,

oprichtster van Soof in Valencia. Tijdens mijn studie in 2014 verloor ik mijn hart in deze mooie stad. Ik ruilde het boerse dorpje Beneden-Leeuwen in voor de bruisende stad Valencia. Die beslissing was voor mij heel makkelijk, ik vind het Spaanse leven namelijk heerlijk en dan vooral: het lang en uitgebreid tafelen tijdens de lunch, de lange dagen, de vele zonuren en het buitenleven.

Mijn liefde voor Valencia en het Spaanse leven wilde ik delen met anderen en zo ontstond Soof in Valencia. Nu pakweg 1000 fietstours verder kan ik met trots zeggen dat Soof in Valencia niet meer alleen uit Soof bestaat, maar dat er een heel fiets-team is. Hierdoor kunnen we grote groepen  en bedrijven tijdens hun bedrijfsuitje of workation mee op pad nemen.

Gaan jullie mee op fietstour bij Soof in Valencia?

Ik wil reserveren!

privacy Als je mijn e-book download ga je ook akkoord met het verwerken van jouw gegevens volgens mijn privacyverklaring.