Logo Soof in Valencia wit

Citytrip
retreat

Is het tijd om jezelf even terug te trekken? Ga mee op Citytrip Retreat;
een meerdaagse zonnige Valencia boost zodat je er weer 100% tegenaan kan. Inclusief: 4 nachten, alle maaltijden, yoga, meditatie, selfcare workshops, fietstour & paella workshop. 

Plan een gratis videocall in voor meer info en een kennismaking.

Retreat valencia

Ready voor een Valencia boost?

Stel je eens voor: je gaat een lang weekend naar het heerlijke zonnige Valencia. Hier mag het eindelijk weer eens helemaal om jou draaien. Je gaat de pauze knop even lekker lang indrukken. Yoga en selfcare workshops wisselen elkaar af met leuke citytrip activiteiten. Je gaat de magie van deze geweldige stad ontdekken, maar gaat ook ontspannen en even helemaal tot jezelf komen. Klinkt dat niet heerlijk?

Persoonlijke aandacht staat hierin centraal. Ik geloof namelijk in de kracht van een persoonlijke benadering en ik haal energie uit de aandacht voor de kleine dingen. Het doel is dat het een betekenisvolle retreat wordt waarbij jij je helemaal op je gemak voelt. Daarom vind ik het allereerst belangrijk dat wij een klik hebben en dat het goed voelt. Daarom kan iedereen die zich aangesproken voelt een gratis videocall met mij inplannen. Je kunt dan al je vragen stellen, maar ook even voelen hoe het voelt. Heb je zin om mee te gaan op Citytrip Retreat in Valencia? Let’s chat!

Soof's citytrip retreat is iets voor jou als:

Totale prijs €995,-

“Investing in yourself is the best investment you will ever make. It will not only improve your life, it will improve the lives of all those around you.”

Robin Sharma

Je gaat...

de Valenciaanse gastvrijheid, warmte en positieve energie in elk sprietje van je lichaam voelen!

Soof’s Citytrip Retreat is een combinatie van een citytrip en een retreat. Het is een lang weekend in Valencia waarbij leuke citytrip activiteiten zich afwisselen met retreat activiteiten zoals selfcare workshops en yogalessen.

Stad retreat kort
Tours in Valencia

Mijn doel is dat Valencia jou een boost gaat geven.

Dat je de warmte, gastvrijheid en positieve energie van deze plek in elk sprietje van je lichaam gaat voelen. Want dat is voor mij persoonlijk de kracht van deze stad. Daarbij ga je ontspannen, tot jezelf komen, nieuwe inzichten krijgen, maar ook de stad ontdekken en onderdompelen in de Valenciaanse cultuur.

Om dit te bereiken heb ik een geweldig boost programma voor jullie in elkaar gezet. Daarvoor ben ik op zoek gegaan naar fijne samenwerkingen. Ik ben zo blij deze inspirerende mensen te hebben ontmoet en zo tot een geweldig programma voor jullie te zijn gekomen! Allemaal hebben we iets gemeen en dat is dat we een betekenisvol leven willen leiden en dus betekenisvol werk willen doen. Wij willen namelijk allemaal iets voor een ander kunnen betekenen. Onder andere voor jou!

Met deze inspirerende Nederlanders woonachtig in Valencia werk ik samen: yogalerares Veerle van Werde, breath coach Monique van der Eng en Marco en Franc die een eigen retreat centrum runnen.

retreats 2023

2023

Datum retreat najaar 2023 nog niet bekend

Het programma

Soof’s Citytrip Retreat is een meerdaagse retreat van 4 nachten, startend op woensdag avond en eindigend op zondag middag. Dit wordt georganiseerd voor een klein groepje van maximaal 6 personen. De eerste dagen draaien vooral om het onderdompelen in de Valenciaanse cultuur en de stad leren kennen. Jullie slapen de eerste twee nachten in een luxe hotel op slechts 10 minuten loopafstand van de hippe wijk Ruzafa. Je deelt de kamer en badkamer met 1 andere deelnemer, maar slaapt wel lekker in een eigen bed (eenpersoons). Voor de donderdag heb ik de hele dag fietsen voor jullie gereserveerd waar je overal mee naartoe kunt. 

We eindigen de Citytrip Retreat in rust, midden in de natuur in een mooie accommodatie met prachtig uitzicht op de zee, de stad Valencia en Calpe. Ook hier deel je met 1 iemand je kamer en badkamer. Ook hier slaap je weer in een eigen eenpersoonsbed. 

We gaan echt onderdompelen in de cultuur, het programma zal dan ook zo veel mogelijk ingericht zijn op het Spaanse ritme. Dat betekent vrij laat, maar ook uitgebreid lunchen, siësta tijd en in de avond pas laat wat kleine tapas eten.

Start: woensdagavond

Om 18:00 uur verzamelen we bij de accommodatie om iedereen in te checken. Na de incheck zal de kick off plaats vinden. In een tof cafeetje in de wijk Ruzafa trappen we af. Daar krijgen jullie hapjes en drankjes en genoeg tijd om mij en elkaar te leren kennen. Ook zal het programma van de rest van de week uitgelegd worden.

Programma retreat
Persoonlijk retreat

donderdagochtend

Na een heerlijk ontbijtje in het hotel fietsen we naar het park om de dag ontspannen te beginnen met een yoga lesje.

middag

Na de yoga maken jullie je klaar voor de fietstour. Jullie gaan Valencia door de ogen van Soof leren kennen. Na de fietstour gaan we lekker aan tafel zitten voor een uitgebreide lunch aan het strand. Na de lunch is het tijd voor een korte siësta, of gewoon even luieren op het strand of waar jij dan ook zin in hebt.

avond

De avond sluiten we af met een lekker diner bij een leuke hotspot!

vrijdagochtend

We starten de dag met een kakelvers ontbijt. Na het ontbijt gaan jullie uitchecken en laten jullie de koffers even bij de accommodatie staan. Er staat namelijk eerst nog een ochtend programma voor de boeg. We starten namelijk met een breathworkshop in het park in Ruzafa.  Na de breathworkshop gaan we nog een paella workshop doen. Die workshop start met een bezoek aan de markt van de wijk Ruzafa.

middag

Na het bezoek aan de markt gaan we traditionele paella leren maken. Wist je dat dit heerlijke gerecht uit Valencia komt? En dat dit een middag gerecht is? Ja, het middag gerecht is de belangrijkste maaltijd van de dag, dus een goed gevuld bord met rijst gaat er bij de Spanjaarden wel in. En weet je nog? Wij doen mee met het ritme van de Spanjaarden! 🙂

Na de paella workshop worden we door een busje naar Picassent gebracht. Een Spaans dorpje op 18 km van Valencia waar jullie de rest van de dagen gaan verblijven. Vanuit de villa is er een prachtig uitzicht op de stad Valencia, de zee en het plaatsje Calpe.
Hier zal de rest van het programma van de retreat verzorgd worden door Marco en Franc, de eigenaren van de accommodatie. Door hun jarenlange ervaring met het geven van retreats, zullen zij bij jullie gaan zorgen voor echte eye-openers en nieuwe inzichten. Dat alles in een ontspannen omgeving waar jij je snel thuis voelt, want dat is de kracht van Marco en Franc.

avond

Na een rondleiding en welkomstdrankje te hebben gekregen gaan jullie aan de slag met de volgende workshop: een Vision Board Workshop. Een creatieve workshop die je helpt je gewenste toekomst te manifesteren. Na de workshop sluiten we de avond af met een gezamenlijk diner.

zaterdagochtend

De ochtend wordt gestart met een ochtend meditatie. Aansluitend kunnen jullie lekker gaan ontbijten. Om 10:00 uur start vervolgens het programma. Deze dag gaan jullie stilstaan bij jullie ‘wheel of life’. Waar sta je nu op de leefgebieden; Liefde en relaties, financiën, gezondheid en lichaam, vrijetijd en ontspanning, vrienden en familie, persoonlijke ontwikkeling en spiritualiteit? Welk cijfer geef je jezelf op deze gebieden? Waar wil je naar toe? Hoe ziet jouw leven eruit als er geen beperkingen waren? Ook wordt er gekeken naar jouw belemmerende overtuigingen en waar ze vandaan komen.

middag

In de middag zal er weer een lekkere lunch voor jullie verzorgd worden. Na de lunch gaan we weer verder met het programma en daarna kunnen jullie nog lekker even in het zwembad duiken.

avond

In de avond is er ruimte voor vrije tijd en gaan we gezamenlijk dineren.
Kleine groep retreat
Balans retreat

zondagochtend

De ochtend wordt weer gestart met een meditatie sessie. Daarna kunnen jullie lekker gaan ontbijten. Na het ontbijt is er ruimte voor individuele sessies tegen meerprijs, maar ook ruimte voor een relaxte ochtend bij het zwembad/rondom de villa.

zondagmiddag

We sluiten deze mooie citytrip retreat af met een gezamenlijke lunch.
Daarna is het tijd voor de check out en nemen we afscheid van elkaar.

Ervaringen

Lokale fietsgids Valencia

¡Hola chicas! Ik ben Soof.

Sinds januari 2017 woon ik in deze prachtige stad. Ik vind het heerlijk dat ze hier ‘slow’ leven en dat er veel meer balans is tussen werken en genieten. De simplified lifestyle wilde ik graag delen met anderen. Zo is Soof in Valencia ontstaan als blog. Jaren later ben ik met fietstours begonnen om anderen echt mee te nemen door mijn stad en de liefde en passie aan hen over te brengen. Eind 2022 kwam ik op een punt dat ik meer zingeving in mijn werk wilde. Zo ontstond het idee om citytrip retreats te gaan organiseren. Het doel is vrouwen nieuwe inzichten te geven, te inspireren en ook te laten ontspannen en opladen. Dat allemaal in mijn mooie stad waar ik jullie meeneem door het Spaanse leven. En voilà daar was Soof’s Citytrip Retreat. Hopelijk zie ik je snel. ¡Hasta pronto!

Investering

sleep

2 OVERNACHTINGEN IN HARTJE VALENCIA & 2 OVERNACHTINGEN IN ALLE RUST BUITEN DE STAD

De combi van citytrip en retreat, dat geldt dus ook voor het verblijf. Je verblijft de eerste 2 nachten in een luxe hotel vlakbij de hippe wijk Ruzafa. De laatste 2 nachten slaap je in alle rust in het plaatsje Picassent net buiten de stad. Je krijgt bij beide accommodaties een gedeelde kamer en badkamer met één van de andere deelnemers. Wel slaap je in een eigen bed (eenpersoons).

eat

ALLE MAALTIJDEN ZIJN INGEBREPEN

Alle maaltijden zijn inbegrepen, dat betekent 4 x ontbijt, 4 x lunch en 4 x diner. In Valencia mixen we trendy en traditioneel, denk aan hippe hotspots, maar ook een traditionele paella.
In Picassent doen we dat op locatie met een prachtig uitzicht.

activities

SELFCARE WORKSHOPS, YOGA, MEDITATIE,
FIETSTOUR, PAELLA WORKSHOP

Inspanning en ontspanning: de juiste balans tussen nieuwe inzichten opdoen, tot jezelf komen en leuke citytrip activiteiten. De yogales is voor alle niveaus.

see

TRENDY VS TRADITIONEEL, JE GAAT VALENCIA DOOR MIJN OGEN ontdekken

Ik woon sinds 2017 in deze mooie stad en vind het altijd leuk om de combi van traditioneel en trendy te laten zien. Want dat vind ik het mooie aan Valencia. Je vindt er leuke hippe vintage winkeltjes, toffe koffiezaakjes, mooie street-art, maar ook historie is overal te bekennen, vooral in het oude gebouwen maar ook in de tradities van de Valencianen.

"Een all inclusive experience, je hoeft alleen nog maar je ticket te boeken"

exclusief vlucht & transfer

€995,-

exclusief vlucht & transfer

Heb je zin om mee te gaan?

Veelgestelde vragen

Is dit ook iets voor mij als ik al eens in Valencia ben geweest?

Ja zeker! Allereerst vind ik persoonlijk dat Valencia echt een stad is waar je meerdere keren heen kunt gaan. Hier raak je maar niet uit ontdekt! Maar naast het ontdekken van nieuwe plekjes is het toch ook heerlijk om die fijne Valencia vibe weer te voelen, te genieten van het zon en het Spaanse leven? En stel je hoeft niet meer perse alle highlights opnieuw te zien, dan kun je of lekker je eigen ding gaan doen als wij gaan fietsen of pas ik de fietstour hier bijvoorbeeld geheel op aan, zodat we juist de verborgen plekjes gaan zien. Verder zal het stukje ‘retreat’ natuurlijk helemaal nieuw voor je zijn! Dus het is én genieten van Valencia, maar ook nieuwe inzichten krijgen en even helemaal tot jezelf komen.

Uit hoe veel personen bestaat de groep?

De groep bestaat uit maximaal 6 personen.

Kan ik me samen met een vriendin aanmelden?

Ja zeker. Dan kunnen jullie ook (als er nog plek is) samen op een kamer.

Kan ik gelijk mijn ticket boeken na aanmelding?

Yes, je kunt gelijk je ticket boeken. De retreat gaat altijd door.

Moet ik aan alle activieiten meedoen?

Nee hoor. Als jij behoefte hebt aan meer vrije tijd, dan is dat geen probleem. Tune in bij jezelf en doe wat goed voelt. Let wel dat alle activiteiten bij de prijs inbegrepen zitten.

Slaap ik alleen op een kamer?

Nee, je deelt je slaapkamer en badkamer met 1 andere deelnemer. Wel slaap je in een eenpersoonsbed en hoef je dus niet het bed te delen. Wil je liever alleen op een kamer liggen? Dat kan! Je betaalt dan het verschil in prijs.

Is de yoga les voor alle niveaus?

Yes! Iedereen kan deze les volgen, ook als je pas net bent begonnen
of nog nooit een yoga les hebt gevolgd.

Kan er rekening gehouden worden met dieetwensen?

Bij het ontbijt krijg je een heel buffet met opties voor iedereen. Of je nu vegan of vegetarisch bent, een gluten- of lactose allergie hebt, voor ieder is er wat wils.

Wat zijn de annuleringsvoorwaarden?

Je kunt tot 1 maand vóór de startdatum gratis annuleren. Bij annulering tussen 1 maand en 2 weken voor de startdatum zal 50% in rekening worden gebracht. Bij annulering na dit laatstgenoemde moment zal 75% van de reserveringssom in rekening worden gebracht.

Kan ik in meerdere termijnen betalen?

Ja je kan in 2 termijnen betalen.

Ik wil reserveren!

Je betaalt nog niet direct, zodra je de reservering hebt gemaakt neem ik contact met je op over de betaling.

privacy Als je mijn e-book download ga je ook akkoord met het verwerken van jouw gegevens volgens mijn privacyverklaring.