Logo Soof in Valencia wit

Business
Retreat

Ben jij een vrouwelijke coach en wil je op een dieper niveau connectie maken met je klanten? Trek hen uit hun comfortzone en neem ze mee op jouw eigen business retreat in Valencia. Jij doet waar je goed in bent: coachen, en wij doen waar wij goed in zijn: jullie ontzorgen in onze mooie stad. Plan een gratis videocall in voor meer info en een kennismaking

Of je het nu een Workation, Business Retreat of Business Reset noemt, voor ons komt het in ons concept op hetzelfde neer. Wij hebben ervoor gekozen om het een Business Retreat te noemen omdat het de essentie weerspiegelt van wat we willen bereiken: een verrijkende en inspirerende ervaring bieden die het beste van de zakelijke wereld combineert met welzijn, inspiratie en persoonlijke groei.

Hi coach! herken jij jezelf hierin?

Dit alles is mogelijk als je onze hulp inschakelt!

Stel je eens voor; je zit in het heerlijke en zonnige Valencia samen met je klanten. Alles is geregeld: jullie verblijven op een mooie locatie, leuke citytrip en retreat activiteiten wisselen elkaar af. Zoals een fietstour door de stad, yogalessen maar ook selfcare workshops en locaties voor jouw coaching sessies zijn geregeld. Het enige wat jij nog hoeft te doen is een leuke groep aan klanten met je meenemen en de inhoud van je coaching sessies te bedenken en voilà; je hebt een geweldige business retreat in elkaar gezet voor je klanten!

Laat ons jouw retreat verzorgen in Valencia. Hiermee kun jij je als coach blijven focussen op waar jij goed in bent: coachen. En doen wij waar wij goed in zijn: onze passie en liefde voor Valencia aan jullie overbrengen en jullie helemaal ontzorgen met onze kennis en ervaringen als Valencia experts.

Valencia Center - Soof in Valencia

Trek jouw klanten uit hun comfort-zone en laat zowel hen zelf als jullie samen een ongekende groei ervaren

Business Retreat Valencia

De meerwaarde voor je klanten

 • De Spaanse zon doet wonderen 😉 het geeft motivatie en energie
 • Ze zullen los komen uit de waan van de dag en ontsnappen aan de dagelijkse sleur  
 • Een nieuwe omgeving zal hen nieuwe energie geven en hen inspireren om nieuwe richtingen te verkennen en nieuwe ideeën te genereren 
 • Tijdens de Business Retreat zullen ze worden omringd door andere gelijkgestemden in de groep, wat een inspirerende uitwisseling van ideeën en ervaringen bevordert

 • Na een heerlijke week in Valencia kunnen ze met een volle batterij en frisse geest terug naar Nederland, klaar om hun werk met vernieuwde energie en enthousiasme aan te pakken
 • Volle focus, niet naar huis na een masterclass, erover napraten met gelijkstemden en morgen weer verder
 • Je klant leert veel meer dan thuis in hun vertrouwde omgeving
 • Het biedt de gelegenheid voor zelfreflectie en persoonlijke groei. Het uitstappen uit de dagelijkse routine en omgeving kan mensen helpen om hun doelen, waarden en carrièrepad opnieuw te evalueren en te versterken

 • Een journey die ze niet snel zullen vergeten en dat allemaal dankzij JOU en ons natuurlijk een beetje 😉


Oké duidelijk voor mijn klanten heeft het vele voordelen, maar

what's in it for me?

Allereerst bied jij je klanten deze unieke business retreat en bied JIJ dus al deze voordelen aan je klant, maar er is meer:

3 PILLARS BUSINESS RETREAT

Door zo veel tijd met elkaar door te brengen, samen deze mooie reis te maken en verhalen te delen zal er een diepe connectie ontstaan tussen jou en je klant

Niet alleen groei en inspiratie voor jouw klant, maar wat dacht je voor jou zelf? Van je klanten kun je namelijk een hoop leren, zeker als je zó veel tijd met elkaar doorbrengt in een voor jullie beide nieuwe omgeving

Aan deze onvergetelijke reis ga jij ongetwijfeld loyale klanten overhouden. En niet alleen dat, zij zullen ambassadeurs worden van jouw bedrijf. En dát wil je!

¡hola, ik ben soof!

Hi coach! Ik ben Soof, oprichtster van Soof in Valencia. Sinds 2017 woon ik in deze geweldige sinaasappelstad. Het is de plek waar ik me het meest thuis voel en altijd vol zit met positieve energie. In 2022 kreeg ik een boost naar zingeving door een inspirerende ontmoeting met een coach. Zij heeft mij op persoonlijk vlak enorm vooruit geholpen. Dit inspireerde mij om Business Retreats te gaan organiseren in Valencia. Op deze manier hoop ik indirect ook anderen te kunnen helpen. Het lijkt me super tof om jouw business retreat te mogen organiseren. Wie weet tot snel. ¡Hasta pronto!

Soof in Valencia

Meet part of the team

Eva Caffa - Business Retreat Valencia

Hi Ik ben Eef!

Hola mijn naam is Eva en ik woon sinds 2018 in het bruisende Valencia met mijn grootste liefde: de zon. 😉

Met veel plezier organiseer ik al jaren de leukste reizen en evenementen voor mijn klanten. Dit gaat van een trainingskamp voor amateur sportclubs tot aan een weekend weg voor een vriendengroep en sinds kort zelfs mooie workations en business retreats welke ik samen met Soof mag organiseren. Hier haal ik veel energie uit. Dit is absoluut de reden dat ik het organiseren van de verschillende soorten reizen zo ontzettende leuk vindt om te doen!

Optie 1

THE DEEP DIVE RETREAT

The Deep Dive Retreat is een Business Retreat in de prachtige omgeving van Valencia. Hierbij ligt de nadruk op rust en de schoonheid van de natuur. Tijdens de retreat verblijven jullie in een accommodatie naar keuze, waar jullie volledig kunnen focussen op werk, terwijl jullie ook kunnen genieten van de rust en het adembenemende landschap. Denk aan een prachtig landgoed hoog in de bergen, ver weg van de drukte, of een charmante boutique villa dichtbij de kust.

Tijdens deze retreat kunnen er diverse activiteiten gekozen worden, zoals ontspannende yogalessen bij het zwembad, prachtige wandelingen in de natuur, sfeervolle wijnproeverijen bij zonsondergang en heerlijke ontspanningsmassages. De accommodaties beschikken over privéruimtes die speciaal zijn ingericht voor jullie workshops en presentaties. Bovendien kunnen we de voeding volledig afstemmen op jullie wensen en behoeften.

Kortom, de Deep Dive Retreat biedt een ideale omgeving voor een workation met een perfecte balans tussen werk en ontspanning. Jullie kunnen volledig gefocust aan de slag, terwijl jullie genieten van de prachtige omgeving en de luxueuze voorzieningen die we bieden.

Deep Dive Retreat
Valencia Citytrip Retreat

Optie 2

The Orange Citytrip Retreat

Bij deze optie zal de Business Retreat plaatsvinden middenin de bruisende stad Valencia. Hier zal het levendige Spaanse leven zorgen voor nieuwe energie, groei en inspiratie. Denk aan een tof appartement in één van de hippe wijken van de stad, een fijne accommodatie aan het strand of een mooi boutique hotel in hartje centrum. Jouw workshops en presentaties organiseren we op toffe locaties zoals in het Turia park met een leuke boho picknick of in een creatieve culturele ruimte in de stad. Activiteiten in de stad zijn heel divers. Van leuke tapas- en fietstours tot aan een creatieve Art&Sangria workshop, een ontspannende yogales of fijne selfcare workshop. Eten verzorgen we bij hippe hotspots in de stad en ook voor jullie voor in de vrije tijd geven we jullie de leukste tips mee.

Kortom, deze optie biedt een inspirerende en levendige omgeving voor jouw Business Retreat. Je verblijft op bijzondere locaties in de stad en krijgt de kans om de diverse activiteiten en culinaire hoogstandjes te ervaren. We voorzien je van een programma vol energie, creativiteit en ontspanning, terwijl we je ook de beste tips geven om de stad op eigen gelegenheid te verkennen.

Optie 3

THE BEST OF BOTH

Zoals de naam eigenlijk al een beetje verklapt zal bij deze optie de Business Retreat zowel in de stad als buiten de stad plaatsvinden. We combineren het beste van allebei: een beetje van de stad en een beetje van de omgeving van Valencia.

De Business Retreat begint in het bruisende centrum van de stad bij een mooi appartement of hotel naar keuze. Hier kunnen jouw klanten zich helemaal onderdompelen in de Valenciaanse cultuur en ronddwalen door de smalle straatjes en charmante pleintjes. De verrijkende omgeving zal ze nieuwe en positieve energie geven. Leuke citytrip activiteiten wisselen zich af met jouw workshops. Deze kunnen gehouden worden in creatieve workshop omgevingen of gewoon in de buitenlucht met tafels en stoeltjes in het park. Wij regelen het voor je!

Na een aantal dagen in de stad te zijn geweest is het tijd om te verhuizen naar een mooie plek in de natuur vlakbij Valencia. Hier genieten jullie van alle rust. Ook hier kunnen weer activiteiten aan het programma toegevoegd worden. Dat kunnen juist heerlijke retreat activiteiten zijn zoals yoga of een adem cursus, maar ook bijvoorbeeld een heerlijke wijnproeverij of paella workshop. Er zijn allerlei opties mogelijk!

Deep Dive Retreat

Laat ons jouw Business Retreat organiseren, zodat ook jij volop kunt genieten!

ZO GEREGELD

Wat wij regelen

 • Accommodatie
 • Vervoer
 • Activiteiten
 • Locaties voor jouw trainingen
 • Onvoorziene zaken en Spaans sprekende hulpjes

De meerwaarde hiervan

Je bent geen tijd kwijt in het organiseren, je kunt je daarentegen volledig focussen op het coaching programma.

Als Valencia Experts en ervaring met het geven van retreats kennen wij de fijne accommodaties en goede organisaties voor het organiseren van de activiteiten.

Altijd fijn om Spaanssprekend hulpjes te hebben hier in Spanje. Zo spreken ze hier vaak geen of maar weinig Engels. Zeker voor onverwachte situaties is dat fijn.

Echt onderdompelen in de cultuur; wij neem jou en jouw groep mee door het Valenciaanse leven. Daarmee hoop ik jullie te inspireren en dezelfde positieve energie te geven die ik hier nog steeds elke dag krijg van deze geweldige stad.

citytrip retreat valencia

Het enige wat jij nog hoeft te doen

Wat jij regelt

Jouw coaching programma / workshops
De groep die je meeneemt

Veelgestelde vragen

Is er een minimum of maximum aantal dagen

Een Business Retreat kan geboekt worden bij minimaal 3 nachten. Het maximum is aan jou om te bepalen. 

Uit hoe veel personen mag mijn groep bestaan?

Jij als coach mag de grootte van de groep bepalen.

Mag ik de accommodatie en het programma zelf bepalen?

Ja zeker, de gehele retreat is naar jouw wens in te vullen. In de brochure die je krijgt bij het aanvragen van de offerte krijg je alle mogelijkheden te zien.

Kan er rekening gehouden worden met dieetwensen?

Yes, dat kan zeker. Geen probleem!

Wat zijn de annuleringsvoorwaarden?

De annuleringsvoorwaarden zijn afhankelijk van de gekozen accommodatie en activiteiten. Je ontvangt de annuleringvoorwaarden van jouw gekozen programma bij de boekingsbevestiging.

Kan ik in meerdere termijnen betalen?

Ja, je kan in 2 termijnen betalen.

Ik wil een offerte

privacy Als je mijn e-book download ga je ook akkoord met het verwerken van jouw gegevens volgens mijn privacyverklaring.