Logo Soof in Valencia wit

Activiteiten

De leukste activiteiten
in Valencia
boek je bij Soof

De stad Valencia heeft zo ontzettend veel te bieden. De leukste activiteiten in Valencia staan op je te wachten, denk aan een georganiseerde boho picknick in het park, yoga, een paella workshop, een Art Workshop met sangria. Hoe leuk is dat! Ik werk samen met lokale ondernemers die staan te popelen om jullie een geweldige activiteit te bieden. Scrol verder en kijk wat voor tofs er allemaal is!

Bekijk hier alle activiteiten

ART&SANGRIA VALENCIA

ART&SANGRIA

Ga je mee op de Art&Sangria workshop? Heerlijk in het groene Turia park maak jij je eigen tote bag met je eigen kunstwerk. En dat natuurlijk met een typisch Spaanse sangria erbij.

PAELLA WORKSHOP

PAELLA WORKSHOP

Houd je van koken? En heb je altijd al die typische Spaanse paella willen maken? Ga mee op paella workshop op een unieke plek net buiten de stad. Wordt een echte paella chef!

Picknick in Turia Park

BOHO PICKNICK

Klinkt het niet heerlijk om in het Turia Park te picknicken? Ga zelf niet schouwen met spullen en laat ons je picknick organiseren. Dit in een gave boho style. Ga je mee?

YOGA VALENCIA

YOGA&BRUNCH PICKNICK

Zin in een zen activiteit? Ga mee op deze Yoga & Brunch Picknick activiteit. Beide activiteiten vinden plaats in het mooie Turia park. De yoga lessen zijn voor alle niveaus.

Wil je jezelf alvast warm maken met de leukste tips voor je Valencia citytrip? Download hieronder gratis mijn e-book met TOP 5 favorieten.

Met mijn top 5 favoriete accommodaties, restaurants,
hotspots & activiteiten
privacy Als je mijn e-book download ga je ook akkoord met het verwerken van jouw gegevens volgens mijn privacyverklaring.